Uutiset

Rattijuopot työllistivät poliisia juhannuksena

Rattijuopot työllistivät poliisia juhannuksena

Sisä-Suomen alueella juhannuksen vietto sujui pääasiassa rauhallisesti. Poliisia piti kuitenkin kiireisenä hälytystehtävät koskien mm. rattijuopumuksia ja häiriökäyttäytymistä. Viime vuonna hälytystehtävien määrä Sisä-Suomen alueella oli 1518, tänä vuonna vastaava lukema oli 1933.

Tampereella

Poliisi sai Hätäkeskuksen kautta tehtävän 25.6.2021 noin kello 2.30 Loppisjärventielle Tampereella, jossa ajoneuvo suistunut ojaan. Ajoneuvossa oli kaksi henkilöä ja paikan päällä poliisille selvisi, että molemmat henkilöt olivat ajaneet ajoneuvoa matkan aikana.

Toinen kuljettajista puhalsi törkeän rattijuopumusrajan ylittävän lukeman ja henkilölle suoritettu huumausaineenpikatesti näytti myös positiivista. Hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen. Toinen kuljettaja puhalsi rattijuopumuksen ylittävän lukeman ja hänellä ei ollut ajo-oikeutta. Hänen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Tampereella

Poliisi sai Hätäkeskuksen kautta ilmoituksen moposta, joka oli ajanut useita kertoja päin punaisia liikennevaloja Tesoman alueella Tampereella. Partio tavoitti kuljettajan ja kuljettaja puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman ja huumausainepikatesti näytti positiivista. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Valkeakoskella

Partio oli matkalla Valkeakoskelta Toijalaan 26.6.2021 kello 1.34, kun vastaan ajoi 60km/h nopeusrajoituksen alueella henkilöauto, jonka nopeus mitattiin tutkalla olevan 114km/h. Partio pysäytti ajoneuvon, jonka kyydissä kuljettajan lisäksi oli kaksi matkustajaa. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>