Koronavirus, Uutiset

Sunnuntaina todettiin 19 uutta koronatartuntaa - Pietarin tartuntoja myös Pirkanmaalla

Sunnuntaina todettiin 19 uutta koronatartuntaa - Pietarin tartuntoja myös Pirkanmaalla

Pirkanmaalla on todettu sunnuntaina 19 uutta koronavirustartuntaa. Näytteitä tutkittiin Fimlabin laboratorioissa yhteensä 436. Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä kokoontuu seuraavan kerran huomenna ja kertoo sen jälkeen lisätietoja epidemiatilanteesta alueella.

Terveyden ja hyvinvoinninlaitos kehottaa kaikkia Pietarista jalkapallokisoista Suomeen millä tahansa bussiyhtiöllä palanneita hakeutumaan koronatestiin matalalla kynnyksellä. Tartuntoja on todettu matkustajilla sen verran runsaasti, että missä tahansa linja-autossa tai minibussissa on voinut matkan aikana altistua. Kaikkien bussilla Pietarista palanneiden tulee välttää kontakteja perheen ulkopuolisiin henkilöihin. Myös niiden henkilöiden, jotka ovat tai ovat olleet kontaktissa Pietarista Suomeen busseilla matkustaneiden matkailijoiden kanssa, tulee hakeutua koronavirustestiin matalalla kynnyksellä, ja aina jos oireita ilmenee.

Pietarista peräisin olevia tartuntoja on todettu myös Pirkanmaalla.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>