Uutiset

Veromätkyjen ensimmäinen eräpäivä heinäkuun alussa

Veromätkyjen ensimmäinen eräpäivä heinäkuun alussa

Jäännösverojen ensimmäinen maksupäivä koittaa huomenna, ensimmäinen heinäkuuta. Tuolloin on eräpäivä mätkyille noin 64 000 Verohallinnon asiakkaalla. Noin 330 000 asiakasta puolestaan joutuu maksamaan mätkyjä elokuun toinen päivä.

Myös ensimmäisten veronpalautusten maksupäivä lähenee, kun palautusten maksu aloitetaan ensi maanantaina, 5. heinäkuuta. Verohallinto maksaa veronpalautuksia heinäkuussa 148 000 asiakkaalle yhteensä 133 miljoonaa euroa.

Henkilöasiakkaiden verotus valmistuu nyt kolmatta vuotta joustavasti, eli eri henkilöillä eri aikaan.  Siksi veronpalautusten tai mahdollisten jäännösverojen eli mätkyjen määräpäiviä on tänäkin vuonna useita. Ensimmäiset saavat veronpalautukset heinäkuussa, viimeisimmätkin joulukuussa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>