Uutiset

Poliisi on saanut selvitettyä Nokian huoltoasemamurrot - tekijät tunnustaneet

Poliisi on saanut selvitettyä Nokian huoltoasemamurrot - tekijät tunnustaneet

Nokialla murtauduttiin kesäkuun aikana kolme eri kertaa samalle huoltoasemalle. Tekijät saivat jokaisella kerralla saaliikseen tupakkatuotteita. Rikoksista epäillyistä suurin osa on alle 15-vuotiaita.

Poliisi tiedotti 29.6.2021 kesäkuun aikana Nokialla Ilkantiellä tapahtuneista huoltoasemamurroista. Seuraavana päivänä poliisi sai vihjeen tekijöistä ja asian esitutkinta on edennyt sen jälkeen ripeästi. Tekijöiksi epäillään samaan ystäväpiiriin kuuluvaa kuutta lasta, jotka ovat alustavasti tunnustaneet teot. Eri ajankohtina tapahtuneissa kolmessa varkausrikoksessa tekijät ovat vaihdelleet siten, että osa on ollut varkaissa vain kerran, osa useammin.

Kuudesta lapsesta yksi on yli 15-vuotias ja loput ovat alle 15-vuotiaita.

Poliisi jatkaa asian selvittelyä yhdessä lastensuojeluviranomaisen kanssa.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>