Uutiset

Pihlajalinna ostaa Pohjola Sairaalan

Pihlajalinna ostaa Pohjola Sairaalan

Voimakkaasti viime vuosina laajentunut, alkujaan tamperelainen, sosiaali- ja terveyspalveluja tuottava Pihlajalinna on jälleen tehnyt yrityskauppoja, kun Pihlajalinna ostaa Pohjola Sairaala Oy:n koko osakekannan.  Nettovelaton käteisenä maksettava kauppahinta on 31,8 miljoonaa euroa.

Kaupan yhteydessä Pihlajalinna tulee allekirjoittamaan myös uuden viisivuotisen palvelusopimuksen Pohjola Vakuutuksen kanssa. Pihlajalinna on jo aiemmin toiminut Pohjola Vakuutuksen yhteistyökumppanina valtakunnallisessa monituottajamallissa. Kaupan yhteydessä allekirjoitettava palvelusopimus kattaa laajasti myös muita terveyspalveluita kuin kaupan kohteena olevan yhtiön palvelut.

Yrityskauppajärjestelystä tehdään ilmoitus Kilpailu- ja kuluttajavirastolle. Kaupan täytäntöönpano on Kilpailu- ja kuluttajaviraston käsittelyn jälkeen, ja sen arvioitu ajankohta on ensi vuodenvaihde.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>