Uutiset

Kangasalan kaupunki: VetreaElo Einar -palvelukodin toiminnassa on havaittu puutteita

today3.7.2021

Background
share close

Kangasalan kaupunki on havainnut puutteita vammautuneiden palvelukoti VetreaElo Einarissa. Kaupunki teki Kangasalla sijaitsevaan toimipisteeseen kesäkuussa valvontakäynnin, jonka aikana se havaitsi puutteita VetreaElo Einarin lääketurvallisuudessa ja riittävässä henkilöstömitoituksessa.

Kaupungin mukaan toimipisteen hoiva- ja hoitohenkilöstön määrä on ollut alle luvan määräämän henkilöstömitoituksen. Henkilöstömitoitus oli ollut touko-kesäkuussa keskimäärin 0,59. Toimiluvassa edellytetään henkilöstömitoitusta 0,89. VetreaElo Einarissa ei ole myöskään työskennellyt pätevää lääkehoidosta vastaavaa sairaanhoitajaa kesästä 2020 alkaen.

Vähäisten henkilöresurssien takia toimipisteessä ei ole pystytty myöskään tarjoamaan tarpeeksi kuntoutus- ja viriketoimintaa. Kaupunki näkee, että asiakasturvallisuuden voidaan katsoa potentiaalisesti vaarantuneen tarkastuksessa havaittujen puutteiden johdosta.

Kirjoittaja: Joonas Piiroinen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%