Uutiset

Kangasalan kaupunki: VetreaElo Einar -palvelukodin toiminnassa on havaittu puutteita

Kangasalan kaupunki: VetreaElo Einar -palvelukodin toiminnassa on havaittu puutteita

Kangasalan kaupunki on havainnut puutteita vammautuneiden palvelukoti VetreaElo Einarissa. Kaupunki teki Kangasalla sijaitsevaan toimipisteeseen kesäkuussa valvontakäynnin, jonka aikana se havaitsi puutteita VetreaElo Einarin lääketurvallisuudessa ja riittävässä henkilöstömitoituksessa.

Kaupungin mukaan toimipisteen hoiva- ja hoitohenkilöstön määrä on ollut alle luvan määräämän henkilöstömitoituksen. Henkilöstömitoitus oli ollut touko-kesäkuussa keskimäärin 0,59. Toimiluvassa edellytetään henkilöstömitoitusta 0,89. VetreaElo Einarissa ei ole myöskään työskennellyt pätevää lääkehoidosta vastaavaa sairaanhoitajaa kesästä 2020 alkaen.

Vähäisten henkilöresurssien takia toimipisteessä ei ole pystytty myöskään tarjoamaan tarpeeksi kuntoutus- ja viriketoimintaa. Kaupunki näkee, että asiakasturvallisuuden voidaan katsoa potentiaalisesti vaarantuneen tarkastuksessa havaittujen puutteiden johdosta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>