Uutiset

Manse PP takoi hurjat lukemat niin miehissä kuin naisissakin

Manse PP takoi hurjat lukemat niin miehissä kuin naisissakin

Miesten Superpesiksessä Manse PP haki murskavoiton Kiteeltä, kun kotijoukkue Kiteen Pallo jäi jalkoihin. Avausjaksolla tamperelaiset takoivat 11 juoksua Kiteen neljää vastaan, ja kun toinenkin jakso kirjattiin Manselle juoksuin 10 – 0, otti Manse voiton jaksoin 2 – 0. Manse johtaa sarjaa kerättyään kymmenestä ottelusta 23 sarjapistettä. Sen kausi jatkuu sunnuntaina Sotkamon Jymyn vieraana.

Myös naisten Superpesiksessä Manse PP vietti juoksujuhlaa, kun joukkue kaatoi Lappeenrannassa Pesä-Ysit jaksoin 2 – 0. Tamperelaisten avausjakso tuotti peräti 18 juoksua kotijoukkueen onnistuessa kertaalleen ja toisellakaan jaksolla sarjapisteistä ei tiukkaa vääntöä kehkeytynyt, vaan Manse oli parempi juoksuin 7 – 1. Vaisusti kauden aloittanut Manse on noussut sarjassa no neljänneksi.

Pelit jatkuvat Kaupissa keskiviikkona, kun vieraaksi saapuu sarjajumbo Siilinjärven Pesis.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>