Uutiset

Päihtyneitä veneilijöitä Kangasalla ja Valkeakoskella

today13.7.2021

Background
share close

Poliisin vesiliikennevalvonnassa tavoitettiin viikonloppuna päihtyneitä veneen kuljettajia.

Perjantaina 9.7.2021 iltapäivällä kolmen aikaan liikenneyksikön partio oli liikkeellä vesillä veneellä ja vesijetillä. Poliisi tarkasti Kangasalan Kaivannon läheisyydessä venekunnan, jonka kuljettaja osoittautui päihtyneeksi.

Vesiliikennevalvonta siirtyi tästä Valkeakoskelle, jossa vesiltä kohdattiin päihtyneet kuljettajat puoli viiden aikaan Apianvirrassa ja puoli kuuden aikaan Valkeakosken sataman edustalla. Veneiden kuljettajia epäillään vesiliikennejuopumuksesta. Kaikilla valvotuilla väylillä oli vilkasta vesiliikennettä tapahtuma-aikaan.

Niin ikään Valkeakoskella sunnuntaina 11.7. puolen yön jälkeen liikenneyksikön venepartion huomion kiinnitti ilman kulkuvaloa Apianvirrassa kulkenut vene, jonka kuljettaja vaikutti tavattaessa sekavalta. Drugwipe-testi osoitti hänen käyttäneen huumausainetta, joten kuljettajaa epäillään vesiliikennejuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä vesiliikennerikoksesta kulkuvaloitta ajamisen vuoksi.

Kirjoittaja: Valtteri Makkonen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%