Uutiset

Päihtyneitä veneilijöitä Kangasalla ja Valkeakoskella

Päihtyneitä veneilijöitä Kangasalla ja Valkeakoskella

Poliisin vesiliikennevalvonnassa tavoitettiin viikonloppuna päihtyneitä veneen kuljettajia.

Perjantaina 9.7.2021 iltapäivällä kolmen aikaan liikenneyksikön partio oli liikkeellä vesillä veneellä ja vesijetillä. Poliisi tarkasti Kangasalan Kaivannon läheisyydessä venekunnan, jonka kuljettaja osoittautui päihtyneeksi.

Vesiliikennevalvonta siirtyi tästä Valkeakoskelle, jossa vesiltä kohdattiin päihtyneet kuljettajat puoli viiden aikaan Apianvirrassa ja puoli kuuden aikaan Valkeakosken sataman edustalla. Veneiden kuljettajia epäillään vesiliikennejuopumuksesta. Kaikilla valvotuilla väylillä oli vilkasta vesiliikennettä tapahtuma-aikaan.

Niin ikään Valkeakoskella sunnuntaina 11.7. puolen yön jälkeen liikenneyksikön venepartion huomion kiinnitti ilman kulkuvaloa Apianvirrassa kulkenut vene, jonka kuljettaja vaikutti tavattaessa sekavalta. Drugwipe-testi osoitti hänen käyttäneen huumausainetta, joten kuljettajaa epäillään vesiliikennejuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä vesiliikennerikoksesta kulkuvaloitta ajamisen vuoksi.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>