Uutiset

Kanadalaishyökkääjä Nicholas Baptiste vahvistaa Ilvestä ensi kaudella

Kanadalaishyökkääjä Nicholas Baptiste vahvistaa Ilvestä ensi kaudella

Jääkiekon liigassa pelaava Ilves on kertonut vahvistavansa joukkuettaan 25-vuotiaalla kanadalaishyökkääjä Nick Baptistella. Kahden kauden aikana yhteensä 47 NHL-ottelua pelannut Nick Baptiste on Buffalo Sabresin kolmannen kierroksen varaus vuodelta 2013. NHL-seura hankki hyökkääjän pelaajaoikeudet varausnumerolla 69. Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela näkee kanadalaisen monipuolisena ja kova-asenteisena hyökkääjänä, joka tuo joukkueeseen maalintekotaitoa ja johtajuutta. Baptisten sopimus on yksivuotinen.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>