Uutiset

Ravintoloiden aukioloihin ja asiakasmääriin rajoituksia Pirkanmaalla

Ravintoloiden aukioloihin ja asiakasmääriin rajoituksia Pirkanmaalla

Valtioneuvosto on asettanut koronaviruksen kiihtymisvaiheessa olevalle Pirkanmaalle uudet ravintolarajoitukset. Lauantaina 24. heinäkuuta voimaan astuvat rajoitukset merkitsevät sitä, että anniskeluravintoloissa asiakasmäärä rajoitetaan sisätiloissa 50 prosenttiin normaalista, muissa ravintoloissa 75 prosenttiin normaalista. Asiakasrajoitukset koskevat vain sisätiloja. Aukioloja rajoitetaan niin, että valomerkki pitää antaa viimeistään puoliltaöin ja ravintolat on oltava suljettuna aamuyhden ja aamuviiden välillä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>