Päivän haastattelu, Uutiset

Suomen ensimmäinen padeltoimija Padel Club Finland avaa ensimmäisen klubinsa Pirkanmaalle

Suomen ensimmäinen padeltoimija Padel Club Finland avaa ensimmäisen klubinsa Pirkanmaalle

Padel on mailapeli, jonka suosio kasvaa ennätysvauhtia Suomessa ja myöskin koko Euroopassa. Suomessa harrastajien määrä on kasvanut lyhyessä ajassa räjähdysmäisesti, ollen tällä hetkellä arviolta 50 000. Suomen ensimmäinen padeltoimija Padel Club Finland on nyt kertonut avaavansa kuuden kentän padelklubin Kangasalalle. Klubi avautuu uuteen liikuntakeskukseen, jossa pääsee harrastamaan padelin lisäksi myös useita muita palloilulajeja. Padel Sports Oy:n toimitusjohtaja Kalle Väinölä kertoi SUN Radion haastattelussa millainen padelklubi Kangasalle on tulossa ja valotti myöskin mailapelin huimaa suosiota.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>