Koronavirus, Uutiset

Pirkanmaalla 66 uutta koronavirustartuntaa

Pirkanmaalla 66 uutta koronavirustartuntaa

Eilen tiistaina Pirkanmaalla todettiin 66 uutta koronatartuntaa, tiedottaa Tampereen yliopistollinen sairaala Tays. Fimlabin laboratorioissa näytteitä tutkittiin yhteensä 1280. Koko koronaepidemian aikana Pirkanmaalla on todettu 6065 tartuntaa.

Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä tiedotti eilen, että Pirkanmaa pysyy koronan kiihtymisvaiheessa mutta leviämisvaiheeseen siirtyminen ei ole kuitenkaan kaukana. Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella koronan ilmaantuvuus on kuluneen kahden viikon ajalta 85 tartuntaa 100 000:ta asukasta kohden. Positiivisten osuus Fimlabissa testatuista on edeltävän viikon ajalta vajaat kolme prosenttia.

 

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>