Uutiset

Koronapandemia kuritti jälleen Tapparan taloutta

Koronapandemia kuritti jälleen Tapparan taloutta

Tapparan taustayhtiö Tamhockey Oy teki 30. huhtikuuta päättyneellä tilikaudella tappiota 780 000 euroa. Yhtiön liikevaihto oli 5,42 miljoona euroa eli noin 3,13 miljoonaa euroa edelliskautta pienempi. Syy tappiolliseen tulokseen on selvä. Koronaepidemian hillitsemiseksi koko pelikauden ajan oli voimassa yleisörajoituksia sekä CHL-jääkiekon mestarien liigan kausi peruuntui kokonaisuudessaan. Liigan runkosarjan otteluista 9 pelattiin rajoitetulle yleisömäärälle ja 21 ottelua täysin ilman yleisöä. Myös kevään pudotuspeliottelut pelattiin täysin ilman yleisöä.

Kun epidemia aiheutti jo edellisellä tilikaudella arviolta 0,6 miljoonan euron tulosmenetyksen kauden keskeytyessä, nousee koronaepidemian arvioitu negatiivinen vaikutus 30.4.2021 päättyneen tilikauden tulokseen noin 1,4 miljoonaan euroon ja kumulatiivisesti epidemian alusta lukien noin 2 miljoonaan euroon.

- Koronaepidemia iski meihin lujaa, mutta kiitos Tappara-yhteisön sekä yhteiskunnan tuen olemme pystyneet valmistautumaan alkavaan kauteen, joka on Tapparalle historiallinen. Pelaamme syksyn 12 ensimmäistä ottelua vuonna 1965 avatussa Hakametsässä, jonka jälkeen siirrymme joulukuussa huippunykyaikaiselle UROS LIVE-areenalle. Toivomme, että rokotusten myötä syyskuussa käynnistyvä Liiga-kausi saataisiin pelata normaalisti yleisön edessä, toteaa Tamhockey Oy:n toimitusjohtaja Mika Aro seuran tiedotteessa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>