Päivän haastattelu, Uutiset

Mäntän Musiikkijuhlat - maailmanluokan pianotaiteilijoita ja tulevaisuudenlupauksia

Mäntän Musiikkijuhlat - maailmanluokan pianotaiteilijoita ja tulevaisuudenlupauksia

Pianomusiikin ystävät kohtaavat tällä viikolla Mäntän Musiikkijuhlilla. Festivaalilla esiintyy kansainvälisiä ja kotimaisia tähtimuusikoita mm. Ian Bostridge, Andreas Haefliger, Tuija Hakkila, Mackenzie Melemed, Antti Siirala ja Ida Elina.

Musiikkijuhlilla otetaan laajennetut turvavälit käyttöön heti musiikkijuhlien avajaispäivästä 2.8. lähtien. Tästä syystä Mäntän Musiikkijuhlat siirtää kaikki Serlachius-museon Kivijärvisaliin suunnitellut konsertit Koskelan koulukeskuksen liikuntasaliin, jotta Aluehallintoviraston määräämät lähikontaktin välttämisen mahdollistavat kahden metrin turvavälit ja muut järjestelyt pystytään varmistamaan konserteissa.

Toiminnanjohtaja Anni Pokki kertoo tapahtumaviikosta lisää:

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>