Päivän haastattelu, Uutiset

Pentinkulman päivillä puhuttaa toivo

Pentinkulman päivillä puhuttaa toivo

Kuva: Pentinkulman päivät

Tänä vuonna 43. kertaa Väinö Linnan syntymäkunnassa, Urjalassa, järjestettävien Pentinkulman päivien teemana on toivo.  Kirjallisuustapahtuman keskusteluissa ja puheenvuoroissa katsotaan eteenpäin tulevaisuuteen sekä käsitellään maapallon nykytilaa, talouden näkökulmia ja yhteiskunnan tasapainoa.

Kirjan juhlassa juhlapuhujat Anni Kytömäki, Hannu-Pekka Björkman, Asta Leppä ja Mika Pantzar lähestyvät toivoa kukin omasta näkökulmastaan. Juhlapuheissa kuullaan muun muassa miten kulutus liittyy onnentunteisiin, ja millaisia asioita tulevaisuudentutkimus pystyy meille ennustamaan. Kirjan juhlan huipentaa upeaäänisen Diandran musiikkiesitys.

Pentinkulman päiviä vietetään Urjalassa 2.-8.8.2021.

Toiminnanjohtaja Niina Repo kertoo tapahtumaviikosta lisää:

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>