Koronavirus, Uutiset

Pirkanmaalla 97 uutta koronavirustartuntaa

Pirkanmaalla 97 uutta koronavirustartuntaa

Eilen tiistaina Pirkanmaalla todettiin 97 uutta koronatartuntaa, tiedottaa Tampereen yliopistollinen sairaala Tays. Fimlabin laboratorioissa näytteitä tutkittiin yhteensä 1270. Koko koronaepidemian aikana Pirkanmaalla on todettu 6638 tartuntaa. Tays on lisäksi kertonut, että Pirkanmaalla on tällä hetkellä sairaalahoidossa kymmenkunta potilasta.

Eilen tiistaina Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä kertoi, että Pirkanmaan sairaanhoitopiiri on siirtynyt koronaepidemian leviämisvaiheeseen. Koronan ilmaantuvuus alueella on kuluneen kahden viikon ajalta 149 tartuntaa 100 000:ta asukasta kohden. Positiivisten osuus Fimlabissa tehdyistä testeistä on edellisen viikon ajalta 4,4 prosenttia. Viime viikolla Pirkanmaalla todettiin 521 uutta koronatartuntaa, mikä on enemmän kuin koskaan aiemmin. Myös sairaalahoidon tarve on kasvanut.

Lisätty klo 10.01 tiedot sairaalahoidon määrästä

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>