Päivän haastattelu, Uutiset

Tapahtumien Yö tarjoaa laajan kirjon esittävää taidetta ja yhteisöllisiä tapahtumia ympäri Tamperetta.

Tapahtumien Yö tarjoaa laajan kirjon esittävää taidetta ja yhteisöllisiä tapahtumia ympäri Tamperetta.

Tapahtumien Yön kruunaa Flamman perinteinen tulishow Mältinrannassa. Kuva: Markus Perko

Jo vuodesta 1990 asti järjestetty Tapahtumien  valloittaa Tampereen kadut, puistot, museot, galleriat, kirkot ja klubit torstaina 5. elokuuta. Tänä vuonna mukana on yhteensä yli 100 tilaisuutta kaupungin keskustan ympäristössä. Tapahtumien Yönä lukuisat galleriat, museot ja näyttelyt ovat auki myöhäiseen iltaan, ja myös monet paikalliset teatterit tarjoavat ohjelmaa erilaisten lukudraamojen, kuunnelmien ja demonäytösten muodossa. Poikkitaiteellisen tapahtuman ohjelmassa nähdään myös useita tanssiesityksiä, nukketeatteria, oopperaa, kirjailijavierailuja, keikkoja, runoutta, burleskia, sirkusta sekä elokuvanäytöksiä sisällä ja ulkona. Suurin osa tapahtumista on yleisölle maksuttomia. Tampereen Teatterikesän tuotantosuunnittelija Susanna Koskimaa kertoi SUN Radion haastattelussa tapahtumakokonaisuuden taustoista sekä antoi hyviä menovinkkejä Tapahtumien Yöhön.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>