Uutiset

Mira Potkoselle toinen peräkkäinen olympiapronssi

Mira Potkoselle toinen peräkkäinen olympiapronssi

Kuvassa Elina Gustafsson ja Mira Potkonen

Tampereen Voimailuseuraa edustava Mira Potkonen hävisi Brasilian Beatriz Ferreiralle Tokion olympianyrkkeilyn 60 kilon sarjan välierässä. Ferreira voitti ottelun yksimielisellä tuomaripäätöksellä. Potkonen saa Tokion olympialaisista kuitenkin pronssia, sillä nyrkkeilyssä ei otella erikseen pronssiotteluita.

Pronssimitalilla Potkonen tekee nyrkkeily- sekä olympiahistoriaa. Potkonen on olympiahistorian vanhin mitalin voittanut nyrkkeilijä sekä ensimmäinen suomalaisnainen, joka on saavuttanut mitalin kaksissa peräkkäisissä olympiakisoissa. Potkonen oli pronssilla Riossa 2016.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>