Päivän haastattelu, Uutiset

Tampere Filharmonian Puistokonsertti soi jälleen lauantaina Sorsapuistossa – Lavalla nähdään myös Kummeli-ryhmän Kari ja Karvattomat -yhtye

Tampere Filharmonian Puistokonsertti soi jälleen lauantaina Sorsapuistossa – Lavalla nähdään myös Kummeli-ryhmän Kari ja Karvattomat -yhtye

Konsertin johtaa Tampere Filharmonian ylikapellimestari Santtu-Matias Rouvali. Kuva: Tampere Filharmonia

Tampere Filharmonia, Tampere-talo ja Tampereen Sähkölaitos järjestävät perinteisen Puistokonsertin Tampereen Sorsapuistossa tulevana lauantaina eli 7. elokuuta klo 18 alkaen. Konsertin järjestelyissä on otettu erittäin tarkkaan huomioon aluehallintoviraston asettamat kokoontumisrajoitukset, turvallisuustoimet ovat tarkkaan mietityt ja puistokonserttiin saapuvia pyydetään ilmoittautumaan tapahtumaan etukäteen verkkolomakkeella. Tampere Filharmonian intendentti Eija Oravuo kertoi SUN Radion haastattelussa konsertin ohjelmasta sekä tarkkaan harkituista turvallisuustoimista.

 

Puistokonsertissa tavataan myös tutut Kummeli-miehet Heikki Silvennoinen, Heikki Hela ja Timo Kahilainen, joiden Kari ja Karvattomat -yhtyeellä on valmisteilla yllätyksiä konserttivieraille. Kummelin tv-debyytistä tulee kesällä kuluneeksi 30 vuotta. Timo Kahilainen valotti hieman ryhmän suunnitelmia SUN Radion haastattelussa ja kertoi myöskin Kummelin juhlavuodesta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>