Päivän haastattelu, Uutiset

Lempäälässä puhelimitse toteuttava kuntalaiskysely ensimmäinen laatuaan Pirkanmaalla

Lempäälässä puhelimitse toteuttava kuntalaiskysely ensimmäinen laatuaan Pirkanmaalla

Lempäälän kunta on mukana hankkeessa, jossa se selvittää robottipuheluiden avulla kuntalaisten ajatuksia Lempäälän nykytilasta ja tulevaisuudesta. Robottipuhelujen avulla saatuja ajatuksia ja tuloksia käytetään Lempäälän kunnan tulevaisuustyössä. Robottipuhelut toteutetaan 9.-22.8. ja kysymykset on nauhoitettu kunnanjohtaja Heidi Rämön kanssa.

Soitoilla tavoitellaan 18-90–vuotiaita lempääläläisiä ja niiden avulla on tarkoitus saavuttaa mahdollisimman laaja tietomäärä eri-ikäisten lempääläläisten ajatuksista. Robotti soittaa arkipäivisin klo 12-20 numerosta +358 75 3264227. Lempäälän kunnan kehittämispäällikkö Sanna Nokelaisen mukaan kuntalaisilta on tullut pyyntöjä, että robotti soittaisi puheluita myös viikonloppuisin. Nokelaisen mukaan tämä toive saatetaan saada toteutumaan.

Lempäälän kunnan kehittämispäällikkö Sanna Nokelainen kertoo puhelimitse toteutettavasta kuntalaiskyselystä lisää:

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>