Päivän haastattelu

Helsingin Jokerit valmistautui alkavaan KHL-kauteen Virroilla

Helsingin Jokerit valmistautui alkavaan KHL-kauteen Virroilla

Syyskuun alussa alkavaan KHL-kauteen valmistautuva Helsingin Jokerit leireili koko viime viikon Ylä-Pirkanmaalla Virroilla. Joukkueessa on kesän aikana ollut jonkin verran vaihtuvuutta mutta löytyypä narrilaumasta edelleenkin myös pirkanmaalaista väriä kun Lempäälästä maailmalle ponnahtaneet Marko Anttila ja Henrik Haapala jatkavat Jokereissa myös tulevalla kaudella. Myös Jokereiden valmennusryhmässä jatkaa tamperelaisillekin tuttu, Ilvestä sekä pelaajana että valmentajana edustanut Pekka Kangasalusta, joka kertoi haastattelussa Jokereiden viime viikon leiristä Virroilla sekä tulevan kauden odotuksista.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>