Päivän haastattelu

Meeri Räisänen ja naisleijonat ovat valmiina ensi viikolla alkaviin MM-kisoihin

today9.8.2021

Background
share close

Naisten jääkiekon MM-kisat jäivät viime vuonna kokonaan välistä koronan vuoksi. Tänä vuonna Kanadaan suunnitellut kisat yritettiin järjestää keväällä pariinkin otteeseen mutta vallitseva tilanne ei vain mahdollistanut kisojen järjestämistä ja ne päätettiin siirtää elokuulle. Nyt ollaan siinä tilanteessa että ensi viikon perjantaina pitäisi kisat saada käytiin Kanadan Calgaryssä ja viime viikolla julkaistiin myöskin MM-kisoihin lähtevä leijonaryhmä. Kisajoukkueeseen valittiin myös tamperelaissyntyinen maalivahti Meeri Räisänen, joka kertoi haastattelussa mm. miten valmistautuminen näihin erikoiseen aikaan käytäviin kisoihin on sujunut. Lisäksi Räisänen kertoi muistojaan muutaman vuoden takaisesta visiitistään pohjoisamerikkalaisessa NWHL-sarjassa sekä odotuksistaan tulevan kauden osalta.

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%