Päivän haastattelu

Meeri Räisänen ja naisleijonat ovat valmiina ensi viikolla alkaviin MM-kisoihin

Meeri Räisänen ja naisleijonat ovat valmiina ensi viikolla alkaviin MM-kisoihin

Naisten jääkiekon MM-kisat jäivät viime vuonna kokonaan välistä koronan vuoksi. Tänä vuonna Kanadaan suunnitellut kisat yritettiin järjestää keväällä pariinkin otteeseen mutta vallitseva tilanne ei vain mahdollistanut kisojen järjestämistä ja ne päätettiin siirtää elokuulle. Nyt ollaan siinä tilanteessa että ensi viikon perjantaina pitäisi kisat saada käytiin Kanadan Calgaryssä ja viime viikolla julkaistiin myöskin MM-kisoihin lähtevä leijonaryhmä. Kisajoukkueeseen valittiin myös tamperelaissyntyinen maalivahti Meeri Räisänen, joka kertoi haastattelussa mm. miten valmistautuminen näihin erikoiseen aikaan käytäviin kisoihin on sujunut. Lisäksi Räisänen kertoi muistojaan muutaman vuoden takaisesta visiitistään pohjoisamerikkalaisessa NWHL-sarjassa sekä odotuksistaan tulevan kauden osalta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>