Uutiset

Useita tapahtumia peruttu Pirkanmaalla

Useita tapahtumia peruttu Pirkanmaalla

Koronavirustilanteen paheneminen ja leviämismisvaiheessa annetut viranomaissuositukset ovat johtaneet useiden yleisötapahtumien perumiseen Pirkanmaalla.

Tampereen kalamarkkinoita ei järjestetä heikentyneen koronatilanteen takia, kertoo Pirkanmaan Kalatalouskeskus ry. Kaksi kertaa vuodessa järjestettävillä Tampereen kalamarkkinoilla on vieraillut viime vuosina noin 30 000−40 000 henkilöä tapahtumaa kohti. Tampereen kalamarkkinoista on vakiintunut sen lähes 30 vuoden taipaleen aikana yksi Tampereen suurimmista, säännöllisesti järjestettävistä yleisötapahtumista.

Ikaalinen Spa & Resortin Ikanema Beach -rannalle lauantaille 28.elokuuta suunnitellut Ikaalisten venetsialaiset perutaan tältä vuodelta. Peruutuksen syynä on Pirkanmaan huonontunut koronavirustilanne ja siihen liittyvät rajoitukset. Muun muassa Tuure Kilpeläisen ja Kaihon Karavaanin sekä Arttu Wiskarin tähdittämän tapahtuman oli tarkoitus avata uudistuneen hotellin tapahtumatarjonta. Venetsialaisiin ostetut liput voi palauttaa 30.9. mennessä Lippu.fi:hin, jolloin lipunhinnan saan käsittelyaikojen puitteissa takaisin.

Ensi viikonlopuksi 13.-15.8.2021 kaavaillun Sata-Häme Soin Elosoitto on Festivaalipuiston osalta peruttu. Elosoiton ohjelmasta järjestetään perjantai-illan 13.8. konsertit: Bellows & Pipes Ikaalisten kirkossa sekä Tango del norten Astor Piazolla -konsertti Omalla Tuvalla. Sunnuntaina 15.8. vietetään perinteisin menoin Ikaalisten päivän juhlatilaisuutta Ikaalisten Keskuspuistossa.

Virtain Hiekkarannan lavalle lauantaille 21.8. suunniteltu Virtain Hiekkarannat Goe’s 90’s -tapahtuma sekä lauantaille 4.9. suunniteltu Maija Vilkkumaan keikka on peruttu Pirkanmaan kiristyneiden koronarajoitusten takia. Kumpaankin tapahtumaan ostetut liput voi palauttaa 30.9. mennessä Lippu.fi:hin, jolloin lipunhinnan saa takaisin käsittelyaikojen puitteissa.

Lauantaille 21.8.2021 suunniteltu Ylöjärven Vanhat talot -tapahtuma on peruttu tältä vuodelta pahentuneen koronavirustilanteen takia.  Ylöjärven Vanhat talot 2022 järjestetään seuraavan kerran lauantaina 20.8.2022.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>