Koronavirus, Uutiset

Pirkanmaalla 62 uutta koronavirustartuntaa

Pirkanmaalla 62 uutta koronavirustartuntaa

Eilen tiistaina Pirkanmaalla todettiin 62 uutta koronatartuntaa, tiedottaa Tampereen yliopistollinen sairaala Tays. Fimlabin laboratorioissa näytteitä tutkittiin yhteensä 1340. Koko koronaepidemian aikana Pirkanmaalla on todettu 7182 tartuntaa.

Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä kertoi eilen tiistaina, että Pirkanmaa on edelleen leviämisvaiheessa. Koronan ilmaantuvuus kuluneen kahden viikon ajalta on 200 tartuntaa 100 000:ta asukasta kohden. Positiivisten osuus Fimlabissa tehdyistä testeistä oli 5,3 prosenttia viikolla 31. Pirkanmaan alueellisen pandemiaohjausryhmän mukaan Tartuntoja saadaan nyt erityisesti kotipiiristä, ja sairastuessaan jo karanteenissa olevien osuus on kasvanut: kolmasosa sairastuneista oli edeltävästi karanteenissa.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>