Uutiset

Tampereen Teatteri hakee lapsiavustajia syksyn 2022 Anastasia-musikaaliin

Tampereen Teatteri hakee lapsiavustajia syksyn 2022 Anastasia-musikaaliin

Tampereen Teatteri hakee syksyllä 2022 Suomen ensi-iltansa saavaan Anastasia-musikaaliin hyvin laulavia, rohkeita 6–10-vuotiaita tyttöjä ja 5–8-vuotiaita poikia lapsiavustajan tehtäviin.

Lapsiavustajan tehtäviin etsitään nyt nuorta Anastasiaa sekä Alexei Romanovia. Musikaalin ohjaa Suomen eturivin ohjaaja Samuel Harjanne, jolla on paljon kokemusta lasten ohjaamisesta (mm. musikaaleissa Billy Elliot ja Matilda). Tarkemmat hakuohjeet löydät Tampereen Teatterin verkkosivuilta.

Anastasia-musikaali nähdään ensimmäistä kertaa Suomessa

Tampereen Teatteri esittää ensimmäisenä Suomessa Anastasia-musikaalin. Teatterille on myönnetty lupa tehdä vuonna 2016 kantaesitetystä musikaalista oma versio. Suomen kantaesitys nähdään 3. syyskuuta 2022. Anastasian taianomainen tarina kuljettaa Venäjän vallankumouksen keskeltä Pariisiin, missä nuori ja rohkea Anya etsii itseään ja menneisyyttään.  Broadwaylla esitetyn musikaalin tekijöinä on Tony-palkittu kolmikko: käsikirjoittaja Terrence McNally, säveltäjä Stephen Flaherty ja laulujen sanoittaja Lynn Ahrens.

Musikaalin miehitys julkistetaan syksyn 2021 aikana. Liput tulevat myyntiin 28.9.2021.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>