Päivän haastattelu, Uutiset

"Korona-aika on jakanut ihmiset työhyvinvoinnin osalta kahtia" - Marjo Pennosen tietokirja kokoaa työhyvinvointiin vaikuttavat asiat yhteen

"Korona-aika on jakanut ihmiset työhyvinvoinnin osalta kahtia" - Marjo Pennosen tietokirja kokoaa työhyvinvointiin vaikuttavat asiat yhteen

Marjo Pennonen on koulutukseltaan psykologian tohtori sekä psykologian ja kasvatustieteen maisteri. Hän on työskennellyt pitkään työterveyspsykologina.

Työhyvinvointi on aihe joka on käytännössä aina ajankohtainen. Monilla aloilla puolitoista vuotta jatkunut koronapandemia on myöskin lisännyt haasteita merkittävästi ja esimerkkinä voidaan nostaa esiin paljon puheissa ollut hoitohenkilökunnan jaksaminen. Vaikka itsestä huolehtimisesta puhutaan paljon, moni pyrkii silti vastaamaan työelämän haasteisiin olemalla entistä tehokkaampi. Valitettavan usein se tapahtuu muun hyvinvoinnin kustannuksella. Työssä suoritetaan ja yritetään jaksaa kuuntelematta omaa kehoa, arvoja tai tunteita. Psykologian tohtori ja kirjailija Marjo Pennonen kirjoittama Itsetuntemuksesta apua työhyvinvointiin -kirjassa on koottu samojen kansien sisään työhyvinvointiin vaikuttavat asiat ja kirja auttaa lukijaa parantamaan itsetuntemustaan työhyvinvointiin liittyen. Pennonen kertoi SUN Radion haastattelussa tietokirjan taustoista sekä ajatuksistaan nykyajan työssäjaksamisesta.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>