Päivän haastattelu

”Korona-aika on jakanut ihmiset työhyvinvoinnin osalta kahtia” – Marjo Pennosen tietokirja kokoaa työhyvinvointiin vaikuttavat asiat yhteen

today12.8.2021

Background
share close
Marjo Pennonen on koulutukseltaan psykologian tohtori sekä psykologian ja kasvatustieteen maisteri. Hän on työskennellyt pitkään työterveyspsykologina.

Työhyvinvointi on aihe joka on käytännössä aina ajankohtainen. Monilla aloilla puolitoista vuotta jatkunut koronapandemia on myöskin lisännyt haasteita merkittävästi ja esimerkkinä voidaan nostaa esiin paljon puheissa ollut hoitohenkilökunnan jaksaminen. Vaikka itsestä huolehtimisesta puhutaan paljon, moni pyrkii silti vastaamaan työelämän haasteisiin olemalla entistä tehokkaampi. Valitettavan usein se tapahtuu muun hyvinvoinnin kustannuksella. Työssä suoritetaan ja yritetään jaksaa kuuntelematta omaa kehoa, arvoja tai tunteita. Psykologian tohtori ja kirjailija Marjo Pennonen kirjoittama Itsetuntemuksesta apua työhyvinvointiin -kirjassa on koottu samojen kansien sisään työhyvinvointiin vaikuttavat asiat ja kirja auttaa lukijaa parantamaan itsetuntemustaan työhyvinvointiin liittyen. Pennonen kertoi SUN Radion haastattelussa tietokirjan taustoista sekä ajatuksistaan nykyajan työssäjaksamisesta.

 

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%