Uutiset

Anna-Kaisa Ikosen pormestariohjelma julkistettiin - Tampereen pormestari valitaan maanantaina

Anna-Kaisa Ikosen pormestariohjelma julkistettiin - Tampereen pormestari valitaan maanantaina

Anna-Kaisa Ikonen (Kuva: Matti Pulkkinen)

Tampereen pormestariehdokas Anna-Kaisa Ikosen pormestariohjelma julkistettiin perjantaina. Ohjelman otsikko on ”Ihmisten Tampere, mahdollisuuksien kaupunki". Ohjelmassa korostuvat kaupungin kasvun ja vetovoiman merkitys sekä kaupunkilaisten viihtyvyyden ja turvallisuuden kasvattaminen. Yhdeksi tavoitteeksi ohjelmassa nostetaan talouden tasapainottaminen. Pormestariohjelma kokoaa pormestarikoalition valtuustoryhmien näkemykset.

Tampereen pormestarikoalition muodostavat kokoomus, SDP, vihreät, keskusta ja kristillisdemokraatit. Uusi kaupunginvaltuusto kokoontuu ensimmäiseen kokoukseensa maanantaina 16.8. Kokouksessa päätetään poliittisen päätöksenteon henkilövalinnat eli valitaan valtuuston puheenjohtajisto, pormestari ja apulaispormestari sekä kaupunginhallituksen ja lautakuntien jäsenet ja varajäsenet. Uusi pormestariohjelma vuosille 2021-2025 tuodaan kaupunginhallituksen ja valtuuston käsittelyyn elo-syyskuun aikana.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>