Uutiset

Anna-Kaisa Ikosen pormestariohjelma julkistettiin – Tampereen pormestari valitaan maanantaina

today13.8.2021

Background
share close
Anna-Kaisa Ikonen (Kuva: Matti Pulkkinen)

Tampereen pormestariehdokas Anna-Kaisa Ikosen pormestariohjelma julkistettiin perjantaina. Ohjelman otsikko on ”Ihmisten Tampere, mahdollisuuksien kaupunki”. Ohjelmassa korostuvat kaupungin kasvun ja vetovoiman merkitys sekä kaupunkilaisten viihtyvyyden ja turvallisuuden kasvattaminen. Yhdeksi tavoitteeksi ohjelmassa nostetaan talouden tasapainottaminen. Pormestariohjelma kokoaa pormestarikoalition valtuustoryhmien näkemykset.

Tampereen pormestarikoalition muodostavat kokoomus, SDP, vihreät, keskusta ja kristillisdemokraatit. Uusi kaupunginvaltuusto kokoontuu ensimmäiseen kokoukseensa maanantaina 16.8. Kokouksessa päätetään poliittisen päätöksenteon henkilövalinnat eli valitaan valtuuston puheenjohtajisto, pormestari ja apulaispormestari sekä kaupunginhallituksen ja lautakuntien jäsenet ja varajäsenet. Uusi pormestariohjelma vuosille 2021-2025 tuodaan kaupunginhallituksen ja valtuuston käsittelyyn elo-syyskuun aikana.

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%