Päivän haastattelu, Uutiset

Mielenterveyden keskusliitto käynnistää vapaaehtoistoiminnan

Mielenterveyden keskusliitto käynnistää vapaaehtoistoiminnan

Kesäkuussa 50 vuotta täyttänyt Mielenterveyden keskusliitto käynnistää syksyllä vapaaehtoistoiminnan ja vapaaehtoistyö aloitetaan liiton tarjoamista vertaistukipalveluista. Syksyn 2021 aikana etsitään vapaaehtoiseksi ihmisiä, jotka ovat itse kokeneet mielenterveyden ongelmia, ja jotka haluavat valjastaa kokemuksensa muita auttavaksi voimavaraksi. Vapaaehtoistyötä kehittämässä ollut Henna-Riikka Myrskylä Mielenterveyden keskusliitolta kertoi tarkemmin vapaaehtoistyön suunnitelmista sekä yleisesti mielenterveysongelmien lisääntymisestä.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>