Päivän haastattelu, Uutiset

Parkanolainen Hyvitä Hiili Oy tarjoaa helpon tavan osallistua ilmastotalkoisiin

Parkanolainen Hyvitä Hiili Oy tarjoaa helpon tavan osallistua ilmastotalkoisiin

Parkanoon on kesäkuun alussa perustettu Hyvitä Hiili Oy, joka mahdollistaa matalan kynnyksen osallistumisen ilmastotalkoisiin. Ilmastotalkoisiin voi osallistua ostamalla puun tai jopa kokonaisen taimikon yrityksen verkkokaupasta. Puut istutetaan Parkanon Lylynevalle, joka on poistettu turvetuotantokäytöstä, ja niiden hoidosta huolehtii yritys.

Asiakkaan ostama puu siirtyy konkreettisesti asiakkaan omistukseen. Oston yhteydessä tehdään vuoden määräaikainen vuokrasopimus puun alla sijaitsevasta maapalasta. Ostaja voi joko uusia sopimuksen tai palauttaa puun takaisin yritykselle. Puun voi myös hakea pois ja istuttaa vaikka omalle pihalleen.

Yrittäjät Pasi Kaartinaho ja Timo Majalahti kertovat tarkemmin Hyvitä Hiili Oy:n toiminnasta:

 

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>