Päivän haastattelu, Uutiset

Hunajatori käynnistää Hunajahulinat

Hunajatori käynnistää Hunajahulinat

Suomen Hunajapääkaupunki Akaa valmistautuu sadonkorjuuaikaan Hunajahulinoiden merkeissä 21.-28.8.2021. Akaan kaupungin ja paikallisten toimijoiden yhteistyössä ponnistaman tapahtumaviikon kulmakivet ovat tänäkin vuonna Hunajatori lauantaina 21. elokuuta ja Läheltä lähtee! -lähiruokatapahtuma lauantaina 28. elokuuta.

Tämä on jo yhdeksäs perättäinen vuosi, kun Akaassa juhlitaan Hunajahulinoita ja sadonkorjuun päätähtenä hunaja. Akaassa on noin 40 mehiläistarhaa, joissa asuu 20 miljoonaa mehiläistä. Pörriäiset ovat italialaisia lauhkeaksi jalostettuja rotuja eikä niistä ole vaaraa ihmisille. Näin laajaa kaupunkimehiläistarhausta ei tiettävästi ole toteutettu koko Euroopassa.

Akaan kaupungilta viestintä- ja markkinointisihteeri Sini Kantola kertoo lisää tämän vuoden Hunajahulinoista:

 

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>