Päivän haastattelu, Uutiset

Ilveksen uusi päävalmentaja Toni Kallio: ”Seura voi hyvin ja haluaa katsoa tulevaisuuteen”

Ilveksen uusi päävalmentaja Toni Kallio: ”Seura voi hyvin ja haluaa katsoa tulevaisuuteen”

Toni Kallio toimii jatkossa Ilveksen päävalmentajana

Veikkausliigan ylemmän loppusarjan paikkaa kiivaasti jahtaava Ilves teki tiistaina kovan ratkaisun ja näytti päävalmentajana viime vuodet toimineelle Jarkko Wissille ovea. Päävalmentajaksi nousee aiemmin apuvalmentajana toiminut Toni Kallio.

Entinen maajoukkuepuolustaja ehti pelaajaurallaan koluta myös kansainvälisiä kenttiä aina Englannin Valioliigaa myöten, mutta päävalmentajan pesti ei kuitenkaan tullut välttämättä sillä tavalla, miten "Köpi" sen olisi halunnut. Kallio myönsi kuitenkin haastattelussa, että päävalmentajan työt tavoitteena ennen pitkää olivat muutenkin.

Ilveksessä on ollut huima määrä pelaajaliikennettä viime kuukausien aikana ja etenkin pois lähteneiden pelaajien lista on herättänyt Ilves-kannattajissa myös huolta siitä, missä seura tällä hetkellä menee. Kallio kuitenkin kertoi seuran voivan hyvin ja Ilves haluaa katsoa tulevaisuuteen.

Ilveksen kausi jatkuu lauantaina Turussa Interin vieraana.

Toni Kallio haastattelussa 20.8.:

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>