Pasi Vainionperä ja Vaihde Vapaalle

SUN Viikon Tähtikokelas: Jyrki Iivanainen

SUN Viikon Tähtikokelas: Jyrki Iivanainen

Kuva: Atte Mäläskä

SUN Viikon Tähtikokelas on ohjelmasarja, jossa nostetaan joka perjantai esiin artisteja ja bändejä jotka ovat ainakin vielä suurelle yleisölle tuntemattomampia nimiä. Ääneen pääsevät nimet joissa on potentiaalia mutta lopullinen läpimurto kaiken kansan tietoisuuteen ei ole vielä tapahtunut. Syksyn ensimmäinen SUN Viikon Tähtikokelas oli perjantaina 20. elokuuta Forssasta kotoisin oleva laulaja-lauluntekijä Jyrki Iivanainen, jonka uusin kappale Takapenkillä julkaistiin elokuun alussa.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>