Päivän haastattelu, Ruokaa läheltä

Ravintola Kajon tuotteista jopa 95 % tulee läheltä

Ravintola Kajon tuotteista jopa 95 % tulee läheltä

Ravintola Kajon raaka-aineista huomattava osa tulee läheltä. (Kuva: kajoravintola.fi)

Tampereella reilut kolme vuotta toiminut ravintola Kajo tarjoaa lähellä tuotettua ruokaa. Ravintoloitsija, kokki, Veli-Matti Lampinen kertoi ravintolan raaka-aineista jopa 95 % tulevan lähistöltä. Lampinen itse tunnetaan innokkaana raaka-aineiden kerääjänä suoraan luonnosta. Asiakkaiden lautasille päätyy Pirkanmaan metsistä mm. villiyrttejä, kuusenkerkkää sekä koivunlehtiä.

Veli-Matti Lampinen SUN Radion haastattelussa:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>