Ruokaa läheltä

Ravintola-alan konkari ryhtyi makkaratehtailijaksi tilaisuuden tullen

Ravintola-alan konkari ryhtyi makkaratehtailijaksi tilaisuuden tullen

Useissa eri ravintoloissa vuosien varrella työskennellyt ja ravintoloitsijana toiminut Hande Huhtinen ryhtyi korona-aikana makkaratehtailijaksi. Nakki-Hannu sai syntynsä, kun 4 Vuodenaikaa päätti lopettaa makkaran valmistamisen kauppahallissa ja laitteet jäivät tarpeettomiksi. Innokas ruuanlaittaja päätti lopulta lunastaa koneet ja perusti artesaanimakkaroita valmistavan tehtaan.

Hande Huhtinen kertoi Nakki-Hannun vaiheista SUN Radion Lähiruokaviikon haastattelussa:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>