Ruokaa läheltä

Ravintola-alan konkari ryhtyi makkaratehtailijaksi tilaisuuden tullen

today25.8.2021

Background
share close

Useissa eri ravintoloissa vuosien varrella työskennellyt ja ravintoloitsijana toiminut Hande Huhtinen ryhtyi korona-aikana makkaratehtailijaksi. Nakki-Hannu sai syntynsä, kun 4 Vuodenaikaa päätti lopettaa makkaran valmistamisen kauppahallissa ja laitteet jäivät tarpeettomiksi. Innokas ruuanlaittaja päätti lopulta lunastaa koneet ja perusti artesaanimakkaroita valmistavan tehtaan.

Hande Huhtinen kertoi Nakki-Hannun vaiheista SUN Radion Lähiruokaviikon haastattelussa:

Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%