Päivän haastattelu, Uutiset

"Vuosi on ollut todella tapahtumarikas" - Blind Channelin Niko Vilhelmin mukaan Valkeakoskella ja Tampereella nähdään kovassa keikkakunnossa oleva bändi

"Vuosi on ollut todella tapahtumarikas" - Blind Channelin Niko Vilhelmin mukaan Valkeakoskella ja Tampereella nähdään kovassa keikkakunnossa oleva bändi

Kuva: YLE / Mona Salminen

Oulussa perustettu Blind Channel edusti keväällä Suomea Rotterdamissa kisatuissa Euroviisuissa ja sijoittui upeasti kuudenneksi. Nyt Blind Channel nähdään Pirkanmaalla peräti kahtena peräkkäisenä päivänä, kun se päättää keikkakesänsä huomenna torstaina 26.8. Valkeakoskella Waltikan Venetsialaisissa ja perjantaina 27.8. Tampereella Hakametsän jäähallin parkkipaikalla järjestettävässä Tampere Soi Special Night -tapahtumassa, joka korvaa Särkänniemi Soi -tapahtuman. Mitä näiltä keikoilta on odotettavissa? Entä mitä kaikkea yhtyeelle on tapahtunut Euroviisujen jälkeen? Blind Channelin laulaja ja lauluntekijä Niko Vilhelm kertoi yhtyeen kuulumisia haastattelussamme.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>