Päivän haastattelu, Ruokaa läheltä

Palkintoja voittaneen Heikkilän Juustolan yrittäjä: "Sopivan pienenä on ihan hyvä olla"

Palkintoja voittaneen Heikkilän Juustolan yrittäjä: "Sopivan pienenä on ihan hyvä olla"

Kuten muutkin Heikkilän tuotteet, myös leipäjuusto Jalmari on luomutuote.

Pälkäneen Laitikkalassa sijaitseva Heikkilän Juustola tuottaa juustoja ja muita maitotuotteita. Yritys on niittänyt paitsi mainetta huippuravintoloiden keskuudessa, myös kerännyt kunniamainintoja. Vuonna 2019 se palkittiin Vuoden Lähiruoka -palkinnolla ja vuonna 2021 Jaakko Kolmosen ruokakulttuuripalkinnolla.

Yrittäjä Pekka Moisio kertoi Heikkilän tilan kuulumiset ja myös tulevaisuuden suunnitelmista. Moision mukaan visioita tulevaisuudesta on, mutta varsinaisiin kasvutavoitteisiin mies suhtautuu maltillisesti: "Kasvamisen ilon takia ei kannata laajentaa, koska käsityönä tehtyjen luomujuustojen markkina on kuitenkin rajallinen".

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>