Päivän haastattelu, Ruokaa läheltä

Vaihmalan hovissa ruoan raaka-aineet tulevat niin läheltä kuin mahdollista - Liha toimitetaan naapuritilalta ja kalaa nousee viereisestä järvestä

Vaihmalan hovissa ruoan raaka-aineet tulevat niin läheltä kuin mahdollista - Liha toimitetaan naapuritilalta ja kalaa nousee viereisestä järvestä

Lempäälässä sijaitseva Vaihmalan Hovi on ympäri vuoden avoinna oleva hotelli-ravintola, joka tarjoaa ravintola- ja majoituspalveluiden lisäksi day spa -hoitoja sekä erilaisia tapahtumia palvellen niin yksityisiä kuin yritysasiakkaitakin. Vaihmalan hovin ruokalistalla iso paino on paikallisuudessa, sillä ravintolan käyttämät raaka-aineet ovat mahdollisuuksien mukaan läheltä, niin läheltä kuin mahdollista. Millainen on Vaihmalan hovin ruokafilosofia? Entä mitä pitää sisällään ravintolan vastikään uusittu à la carte -menu?

Vaihmalan hovin keittiömestari Pasi Viitala:

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>