Pasi Vainionperä ja Vaihde Vapaalle

SUN Viikon Tähtikokelas: Ira

SUN Viikon Tähtikokelas: Ira

Kuva: Vesa Holmala

SUN Viikon Tähtikokelas on ohjelmasarja, jossa nostetaan joka perjantai esiin artisteja ja bändejä jotka ovat ainakin vielä suurelle yleisölle tuntemattomampia nimiä. Ääneen pääsevät nimet joissa on potentiaalia mutta lopullinen läpimurto kaiken kansan tietoisuuteen ei ole vielä tapahtunut. Tällä kertaa SUN Viikon Tähtikokelas oli viime keväänä The Voice of Finlandissa finaalinelikkoon yltänyt tamperelainen Ira.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>