Päivän haastattelu, Uutiset

Taksi Tampere muuttaa hinnoitteluaan - taksista toivotaan vaihtoehtoa kotitalouden kakkosautolle

Taksi Tampere muuttaa hinnoitteluaan - taksista toivotaan vaihtoehtoa kotitalouden kakkosautolle

Kuva: taksitampere.fi

Taksi Tampere muuttaa hinnoitteluaan. Taksikyydin hinta muodostuu jatkossa pelkästään ajetusta matkasta ja siihen käytetystä ajasta arkisin. Aiemmin hinnoittelu on perustunut aloitusmaksuun, matkaan ja mahdollisiin odotus- ja hidasajomaksuihin. Hinnoitteluperusteen muutos on merkittävä ja sen toivotaan selkeyttävän taksikyytien hinnoittelua. Suurin osa Pirkanmaan takseista kuuluu Taksi Tampereen välitykseen.

Muutoksen taustalla on liikenne- ja viestintäviraston antamat uudet määräykset taksimatkan hintatietojen ja esimerkkimatkan hinnan ilmoittamisesta ja niiden esilläpidosta. Liikenne- ja viestintäviraston määräys koskee taksiasemalta alkavia sekä muutoin ennalta tilaamatta tai varaamatta alkavia matkoja. Määräys ei koske matkoja, jotka tilataan puhelimitse tai sovelluksella välitys- tai yhdistämispalvelun kautta tai muuten ennalta. Määräys astuu voimaan 1.9.2021.

Mikäli taksi ajaa Taksi Tampere -brändin alla, kaikissa tavallisen taksin matkoissa taksit noudattavat Taksi Tampereen enimmäishinnoittelua riippumatta siitä, onko taksi otettu tolpalta, pysäytetty kadulta tai tilattu Taksi Tampereen välityskeskuksen kautta. Sovelluksen kautta tilattaessa asiakas saa tilaukseen kiinteän hinnan. Taksi Tampereen taksit tunnistaa esimerkiksi auton kylkiteipeistä ja usein taksikuvusta.

Taksi Tampereen toimitusjohtaja Tero Kallio kertoo aiheesta lisää:

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>