Päivän haastattelu, Uutiset

EM-lentopallo käyntiin Hakametsässä - myös Keskustorin Kesäkeitaasta fanialue

EM-lentopallo käyntiin Hakametsässä - myös Keskustorin Kesäkeitaasta fanialue

Kisojen pääsihteeri Riia Martinojan mukaan Hakametsä on hyvä paikka myös lentopallolle, vaikka vallitsevassa tilanteessa on jouduttu tekemään monenlaisia turvajärjestelyitä.

Keskiviikkona Tampereella alkavat lentopallon EM-kisat näkyvät Tampereen katukuvassa myös Keskustorilla, kun Kesäkeidas on valjastettu kisojen ajaksi fan zone -alueeksi. Kisojen pääsihteeri Riia Martinoja kertoi SUN Radion haastattelussa kisajärjestelyistä. Turvallisuus on ollut tärkeä tekijä ja kisajärjestäjät ovat tehneet kaikkensa, jotta kisat saadaan turvallisesti pidettyä. Otteluihin otetaan Martinojan mukaan noin 3000 katsojaa ja katsomot on jaettu lohkoihin, joilla on omat palvelut ja sisäänkäynnit.

Suomessa pelataan yksi kisojen neljästä alkulohkosta ja avausotteluna nähdään Suomi - Pohjois-Makedonia. Muut maat Suomen lohkossa ovat Espanja, Venäjä, Alankomaat ja Turkki. Lohkon neljä parasta etenee pudotuspeleihin, jotka pelataan Puolassa.

Pääsihteeri Riia Martinoja haastattelussa 31.8.:

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>