Maakunnan Matti ja Pirkanmaan mainiot

Lähiruokaa lähitilan maidosta perinteisillä sveitsiläisillä resepteillä ja käsityötaidoilla

Lähiruokaa lähitilan maidosta perinteisillä sveitsiläisillä resepteillä ja käsityötaidoilla

Peter Dörigin elämäkerta on kuin parhaasta jännitysnäytelmästä. Sveitsiläinen Peter opiskeli juustomestariksi. Mies halusi seikkailla; hän saapui Suomeen ja alkoi Nokialta käsin ajaa rekkaa laajalla Äiti-Venäjällä. Vuodet vierivät baanoilla. Sitten oli suuren rakkauden vuoro. Pariskunta asettui postikorttimaisemiin ja perusti juustolan. Herkkujuustola Oy:n tarina on osa pirkanmaalaista lähiruoan historiaa. Peter Dörig oli Maakunnan Matin haastateltavana.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>