Uutiset

Pirkanmaan palkinto myönnettiin lifestyle-lehdelle

Pirkanmaan palkinto myönnettiin lifestyle-lehdelle

Laine-lehden Sini Kramer (vas.) ja Jonna Hietala pokkasivat Pirkanmaan palkinnon eilen Tampere-talossa pidetyssä Pirkan päivän juhlassa. (Kuva: Rami Marjamäki)

Vuosittain Pirkanmaan hyväksi tehdystä työstä tai maakunnan tunnettavuuden edistämisestä myönnetty Pirkanmaan palkinto on jälleen jaettu.

Neule- ja lifestyle -lehti Laine sai tämän vuoden palkinnon. Pirkanmaan liiton hallituksen myöntämän palkinnon perusteena oli "Jonna Hietalan ja Sini Kramerin luoman laadukkaan lehden moderni, yllättävä ja maailmaa uudella tavalla katsova ote".

Pirkanmaan palkinto on taiteilija Markku Salon tekemä Valkohäntä-pronssiveistos ja 7 000 euron rahapalkinto maakuntaneuvos Jussi V. Niemen rahastosta.

Pirkanmaan palkinto myönnetään yksityiselle henkilölle, yhteenliittymälle tai yhteisölle Pirkanmaan hyväksi tehdystä merkittävästä työstä, joka on edistänyt maakunnan tunnettuisuutta, identiteettiä tai elinolosuhteiden kehittämistä tai toiminnasta, joka on kohdentunut aivan erityisesti hyödyksi Pirkanmaan maakunnan asukkaille.

Juhlapuheen vastaanotolla piti videolta pääministeri Sanna Marin.

 

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>