Uutiset

Manse nousi kuilun partaalta - mitalipeleihin jatkaja ratkaistaan perjantaina Kaupissa

Manse nousi kuilun partaalta - mitalipeleihin jatkaja ratkaistaan perjantaina Kaupissa

Manse PP ja Imatran Pallo-Veikot ratkaisevat tänään pelattavassa viidennessä puolivälierässä, kumpi joukkueista etenee mitalipeleihin. Imatra voitti sarjan kaksi ensimmäistä ottelua, mutta runkosarjan voittanut Manse on kirinyt tilanteen tasoihin.

Manse haki eilen Imatralta voiton kotiutuslyöntikisan jälkeen ja tasoitti ottelusarjan tilanteeseen 2 – 2. Avausjaksolla Imatra oli parempi juoksuin 2 - 1, joten tamperelaisten oli pakko voittaa toinen jakso, jottei kausi pääty ennen aikojaan. Toisella jaksolla Manse olikin vahva ja vei sen juoksuin 6 - 0. Supervuorossa ei ratkaisua nähty, mutta kotiutuslyönneissä Manse otti voiton lukemin 2 - 1.

Ratkaiseva viides ottelu alkaa Kaupissa tänään klo 17.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>