Päivän haastattelu

Suomalaisista ruokainnovaatioista tuttu Anssi Räntilä kertoo suomalaisen ruoan päivänä kehittävänsä pian uutta, varsinkin kaurasta

today4.9.2021

Background
share close

Suomalaisen ruoan päivänä SUN Radion lauantaissa vieraana oli Leivon Leipomon tuotantopäällikkö Anssi Räntilä. Puhetta riitti mm. suomalaisen ruoan merkityksesta ja uusista ruokainnovaatioista. Räntilä osallistui tänä vuonna toista kertaa Suomalainen menestysresepti -ohjelmaan Kaurakas pastalla, joka on 100% kaurasta.

Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%