Päivän haastattelu, Uutiset

Suomalaisista ruokainnovaatioista tuttu Anssi Räntilä kertoo suomalaisen ruoan päivänä kehittävänsä pian uutta, varsinkin kaurasta

Suomalaisista ruokainnovaatioista tuttu Anssi Räntilä kertoo suomalaisen ruoan päivänä kehittävänsä pian uutta, varsinkin kaurasta

Suomalaisen ruoan päivänä SUN Radion lauantaissa vieraana oli Leivon Leipomon tuotantopäällikkö Anssi Räntilä. Puhetta riitti mm. suomalaisen ruoan merkityksesta ja uusista ruokainnovaatioista. Räntilä osallistui tänä vuonna toista kertaa Suomalainen menestysresepti -ohjelmaan Kaurakas pastalla, joka on 100% kaurasta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>