Uutiset

Tammerkosken ylittävä tilapäinen silta puretaan

Tammerkosken ylittävä tilapäinen silta puretaan

Tampereen keskustassa puretaan Tammerkosken ylittävä puinen jalankulku- ja pyöräilysilta. Silta suljetaan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 13.9.2021 purkutöiden käynnistämiseksi. Purkutöitä tehdään kosken länsipuolelta Värjärinkujalta päin.

Aluksi puretaan varasillan yläpuolisia osia. Sillan alapuoliset rakenteet puretaan seuraavalla viikolla, kun Tammerkoski saadaan tyhjennettyä vedestä viikonvaihteessa 19.–20.9. Tammerkosken ollessa tyhjä saadaan tehtyä myös muita huoltotöitä. Tammerkoski täytetään jälleen keskiviikkona 22.9. ja silta on poistunut maisemasta.

Purkutöiden 13.9 – 24.9. ajaksi joudutaan Värjärinkujan loppupää sulkemaan liikenteeltä. Kävelijöiden kulkuyhteys Tempon talon tasanteelle säilyy. Mokkapuistoon ja Hämeenkadun alittavaan Tempon kävelytunneliin pääsee edelleen Hämeenkadun rappusilta. Kosken toisella puolella jalankulku- ja pyöräväylää joudutaan kaventamaan noin 20 metrin matkalla varasillan kohdalta.

Varasilta rakennettiin vuonna 2018 Tammerkosken yli Hämeensillan eteläpuolelle helpottamaan liikkumista Hämeensillan remontin ajaksi. Hämeensilta kunnostettiin ja rakennettiin uudelleen vuosina 2018–2021.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>