Uutiset

Rattijuoppojen hinausoperaatio meni mönkään Hauholla

Rattijuoppojen hinausoperaatio meni mönkään Hauholla

Kuusikymppisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen sunnuntain vastaisena yönä kello yhden aikoihin Hauhon kirkonkylällä. Poliisipartio havaitsi henkilöauton hinaavan toista henkilöautoa ojasta ylös, kun hinausköysi katkesi ja hinattava auto valui takaisin ojaan. Hinattavan auton kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin 0,80 mg/l tuloksen. Hänet käytettiin verikokeessa verenalkoholipitoisuuden määrittämiseksi ajohetkellä. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Myös hinausta suorittavan henkilöauton kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Autoa kuljettanut keski-ikäinen nainen puhalsi seulonta-alkometriin 0,64 mg/l tuloksen. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>