Uutiset

Tamperelaispanimo jälleen Suomen arvostetuin olutbrändi

today13.9.2021

Background
share close

Pyynikin Brewing Company nappasi toista kertaa peräkkäin Suomen arvostetuimman olutbrändin kunnian Taloustutkimus Oy:n mukaan.

Arvostetuin olutbrändi-kategoriassa oli mukana panimoita, joiden tuotteita on myynnissä Suomessa. Pyynikin käsityöläispanimo päihitti jälleen kilpailijansa kaikissa kolmessa mittarointikategoriassa: kuluttajatyytyväisyydessä, yleisessä arvostuksessa sekä suositteluissa.

Pyynikin käsityöläispanimon arvostus on kasvanut jatkuvasti tuotannon ohella. Alkuvuodesta tamperelaispanimo aloitti oluiden ja muiden juomien valmistuksen myös Viron Haljassa, mikä nosti Pyynikin tuotantokapasiteetin 30 miljoonan litraan vuodessa. Tuotanto Haljalassa mahdollistaa Tampereen tuotannon keskittymisen artesaanioluisiin sekä uuden maailman trendeihin.

Kiinnostus Pyynikin tuotteita kohtaan on kasvussa myös ulkomailla, sillä uusia vientiavauksia on käynnissä useampaan maahan. Viime vuonna arvostettu talouslehti Financial Times listasi Pyynikin  Euroopan nopeimmin kasvavaksi panimo-alan yritykseksi.

 

Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%