Koronavirus, Uutiset

Koronatilanne rauhoittumassa? - Ratinan rokotuspiste suljetaan lokakuussa

Koronatilanne rauhoittumassa? - Ratinan rokotuspiste suljetaan lokakuussa

Pirkanmaalla todettiin eilen 13 uutta koronatartuntaa. Fimlabin laboratorioissa tehtiin  hieman reilut 1000 testiä. Eilen Tays kertoi sunnuntain osalta 12 positiivisesta näytteestä, joten viime päivien luvut ovat toiveita herättäviä muutaman viime viikon isojen lukemien jälkeen. Alueellinen pandemiaohjausryhmä kokoontuu jälleen tänään ja arvioi alueen tartunta- ja rokotustilannetta.

Tampereella Ratinan rokotuspiste suljetaan 10. lokakuuta, minkä jälkeen rokotteita annetaan kaupungin terveysasemilla. Ratinan sulkemisen jälkeiselle ajalle annettuja tehosterokotuksen antamisaikoja siirretään aiemmaksi. Tarkemmat tiedot muuttuneista aikatauluista löytyy täältä.

 

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>