Uutiset

Pohjolan Liikenne voitti kilpailutuksen Pohjois-Tampereen liikennöinnistä

Pohjolan Liikenne voitti kilpailutuksen Pohjois-Tampereen liikennöinnistä

Nysse-linjojen 90–94 liikennöinnin kilpailutuksen on voittanut Oy Pohjolan Liikenne Ab. Pohjois-Tampereen linjat kilpailutettiin sopimuskaudelle 6.6.2022 - 1.6.2026.

Kilpailu herätti kiinnostusta, sillä määräaikaan mennessä saatiin seitsemän tarjousta. Tarjouksen jättivät Länsilinjat Oy, Pirkanmaan Tilausliikenne Oy,Oy Pohjolan Liikenne Ab, Satakunnan Liikenne Oy, Valkeakosken Liikenne Oy, VekkaGroup Oy ja Väinö Paunu Oy. Kaikki tarjoajat täyttivät tarjouspyynnön vaatimukset.

Valintaperusteena hankinnassa oli kokonaistaloudellinen edullisuus, jossa hinnan painoarvo on 95 prosenttia ja laadun 5 prosenttia. Kokonaisvertailun lopulliset pisteet saatiin laskemalla yhteen hinta- ja laatupisteet. Nysse- liikennöinnin kilpailutuksen voitti Oy Pohjolan Liikenne Ab, joka tuo linjojen 90-94 liikenteeseen yhteensä 7 bussia. Hankintaan sisältyy mahdollisuus jatkaa sopimusta kahdella yhdenvuoden optiokaudella. Sopimuksen arvo on 9,7 miljoonaa euroa.

Pohjois-Tampereen linjaston hankinta toteutettiin yhdessä Tuomi logistiikka Oy:n kanssa hankintarenkaana. Tuomi Logistiikka Oy suunnittelee ja hankkii alueen koululais- ja palveluliikenteen. Joukkoliikenteen hankinnassa oli mahdollista tehdä yhteistarjous Tuomi logistiikka Oy:n suunnittelemaan koululais- ja palveluliikenteeseen sekä Nyssen liikennöintiin.

Kilpailutuksen tulos hyväksyttiin Tampereen kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnassa 15.9.

Uudet Pohjois-Tampereen linjat 6.6.2022 alkaen

  • Linja 90 (Terälahti) - Kämmenniemi - Sorila - Linnainmaa - Tays - Keskustori
  • Linja 90X (Terälahti) - Kämmenniemi - Sorila - Tays - Keskustori
  • Linja 91 Aitoniemi - Sorila
  • Linja 92 Sorila - Viitapohja - Kämmenniemi
  • Linja 93 Kämmenniemi - Teiskon kirkkotie - Terälahti - Kaanaa - Mäntylä
  • Linja 94 Kämmenniemi - Maisansalo - Terälahti - Kaanaa - Mäntylä

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>